Sufleu cu paste şi nuci

Printeaza

O reteta de sufleu cu macaroane, miez de nuca, sare, crema de branza, vin alb sec, smantana, branza emmentaler si patrunjel pentru ornat.

Ingrediente:Sufleu cu paste şi nuci

  • 500 g macaroane
  • sare
  • 50 g miez de nucă
  • 2 cutii cremă de brânză (a 150 g)
  • 100 ml vin alb sec
  • 200 ml smântână
  • piper
  • 100 g brânză emmentaler rasă
  • pătrunjel pentru ornat

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele în apă cu sare. conform indicaţiilor de pe ambalaj, turnaţi apă rece peste ele şi lăsaţi-le să se scurgă. Tocaţi miezul de nucă mărunt şi prăjiţi-l într-o tigaie, fără adaos de ulei.

Incingeţi cuptorul la 180°C. 2 Puneţi pastele într-o formă de sufleu unsă, în prea­labil, cu grăsime. Amestecaţi crema de brânză cu vinul, smântână şi miezul de nucă şi condimentaţi-le cu sare şi pi­per. întindeţi acest amestec peste paste, apoi presăraţi brânza şi coaceţi sufleul cca 15 minute.

La final, ornaţi-l cu pătrunjel.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.