Sufleu cu paste, branza si rosii

Printeaza

O reteta delicioasa de sufleu cu paste, branza si rosii din: rosii, spanac, sare, penne, smantana, supa, piper, branza, si mozzarella

Ingrediente:Sufleu cu paste, branza si rosii

  • 4 roşii
  • 250 g spanac
  • Sare
  • 400 g penne
  • 300 ml smântână
  • 400 ml supă
  • piper
  • 100 g brânză rasă
  • 1 buc. mozarella(125g)

Preparare:

Opăriţi roşiile, îndepărtaţi-le coaja, tăiaţi-le în patru, îndepărtaţi-le seminţele, apoi tăiaţi-le cubuleţe. Pregătiţi spanacul şi înmuiaţi-l în puţină apă fiartă cu sare. 2 încingeţi cuptorul la 200°C.

Amestecaţi într-o formă pastele, spanacul şi roşiile. Turnaţi peste ele smântână şi supa, condimentaţi şi presăraţi apoi brânza rasă. Scurgeţi mozarella, tăiaţi-o felii rotunde şi presăraţi-o de asemenea peste sufleu.

Coaceţi-l circa 40 de minute până când se evaporă apa din ingrediente, iar pastele sunt fierte.

Sufleu cu paste, branza si rosii

Pofta buna!

2 comentarii

  1. imi place sa gatesc sufleu la cina

  2. As incerca si eu reteta asta de sufleu de paste. Arata extrem de bine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.