Sufleu cu legume şi kaiser

Printeaza

Sufleu cu legume şi kaiser

Ingrediente:

  • 4-5 cartofi mari
  • 1 tulpină mare de praz
  • 500 g roşii
  • 200 g kaiser
  • sare, piper
  • 200 g smântână fermentată
  • 2 ouă
  • 100 g brânză pentru pizza

Preparare:

Pregătiţi legumele şi tăiaţi cartofii şi prazul felii rotunde de circa 1/2 cm grosime. Opăriţi roşiile, îndepărtaţi-le coaja şi tăiaţi-le felii rotunde. Tăiaţi kaiserul cubuleţe. Incingeţi cuptorul la 200°C.

Ungeţi o formă cu grăsime şi aşezaţi legumele în forma ţiglelor de pe acoperiş. Adăugaţi sarea, piperul şi bucăţelele de kaiser. Bateţi smântână şi ouăle, condimentaţi-le şi turnaţi amestecul peste sufleu.

Presăraţi brânza şi coaceţi sufleul 30-40 de minute, eventual acoperiţi-l cu un capac. Ornaţi-l, eventual, cu puţină verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.