Sufleu cu cartofi si carne tocata

Printeaza

Sufleu cu cartofi si carne tocata 

Ingrediente:Sufleu cu cartofi si carne tocata

  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 500 g carne tocată
  • 3 linguri ulei
  • condimente
  • piper
  • 1 kg cartofi
  • 250 ml supă de carne
  • 200 g smântână
  • 150 g caşcaval
  • 2 ouă
  • 1 linguriţă unt
  • 500 g varză acră tocată

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi ustu­roiul şi le tai cubuleţe. Prăjeşti carnea în ulei încins, timp de 10 minute. Adaugi usturoiul şi ceapa şi le laşi să se prăjească lângă carne. Condimentezi cu piper după gust.

Cureţi, speli şi tai în felii subţiri cartofii. Razi caşcavalul. Amesteci supa cu smântână, ouăle şi caşcavalul ras. Ungi forma de sufleu. Impărţi ingredientele pe straturi: jumătate din feliile de cartofi, dea­supra varza acră şi carnea tocaţi, alternandu-le până se termină.

Acoperi cu restul de felii de cartof. Torni deasupra sosul de smântână. Laşi sufleul la cuptor (încălzit înainte) timp de aproximativ 60 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.