Succotash
PrinteazaSuccotash din: ceapa, ardei, untura, cartofi, fasole, rosii, porumb, zahar, sare, piper.
- 2 cepe
- 1 ardei
- 2 linguri de untură
- 2 cartofi
- 350 g fasole roşie (din conservă)
- 800 g roşii (din conservă)
- 400 g boabe de porumb (din conservă)
- 1 linguriţă de zahăr
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curăţă ceapa şi se toacă, apoi se curăţă ardeiul, se spală şi se taie cubuieţe.
Se încinge într-o tigaie untura, în care se călesc apoi bine legumele.
Se curăţă cartofii şi se taie de asemenea cuburi. Cartofii se adaugă peste legume împreună cu 250 ml de a ft, apoi se lasă întregul amestec să clocotească circa 15 minute.
Se scurge fasolea de apă, se adaugă în tigaie şi se lasă toate ingredientele să fiarbă încă 15 minute.
Se adaugă roşiile, porumbul bine scurs şi zahărul, se încinge întregul amestec şi se asezonează cu sare şi piper după gust.
Se serveşte ca garnitură la peşte prăjit.
Pofta buna!