Succotash

Printeaza

Succotash din: ceapa, ardei, untura, cartofi, fasole, rosii, porumb, zahar, sare, piper.

Ingrediente:Succotash

  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 2 linguri de untură
  • 2 cartofi
  • 350 g fasole roşie (din conservă)
  • 800 g roşii (din conservă)
  • 400 g boabe de porumb (din conservă)
  • 1 linguriţă de zahăr
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa şi se toacă, apoi se curăţă ardeiul, se spală şi se taie cubuieţe.

Se încinge într-o tigaie untura, în care se călesc apoi bine legumele.

Se curăţă cartofii şi se taie de asemenea cuburi. Cartofii se adaugă peste legume împreună cu 250 ml de a ft, apoi se lasă întregul amestec să clocotească circa 15 minute.

Se scurge fasolea de apă, se adaugă în tigaie şi se lasă toate ingredientele să fiarbă încă 15 minute.

Se adaugă roşiile, porumbul bine scurs şi zahărul, se încinge întregul amestec şi se asezonează cu sare şi piper după gust.

Se serveşte ca garnitură la peşte prăjit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.