Suc vegetal dulce
PrinteazaSuc vegetal dulce din: rosii, morcovi, sfecla, ghimbir, telina, coriandru, spanac, ardei gras, ulei de in.
- o ceaşcă de roşii tăiate mărunt
- opt morcovi mari, sau doisprezece mijlocii
- o sfeclă, mijlocie sau mare
- o bucată de ghimbir, cât o jumătate de linguriţă
- două tulpini de ţelină
- un sfert de ceaşcă de coriandru
- o ceaşcă de spanac
- o ceaşcă de ardei gras roşii, tocat nu foarte mărunt
- o lingură de ulei de in (facultativ)
Mod de preparare:
Puteţi prepara această reţetă într-un storcător de suc sau blender. Dacă amestecaţi ingredientele, puneţi mai întâi în mixer roşiile tăiate. Adăugaţi apoi şi restul ingredientelor şi procesaţi-le până se omogenizează.
Pofta buna!