Suc vegetal dulce

Printeaza

Suc vegetal dulce din: rosii, morcovi, sfecla, ghimbir, telina, coriandru, spanac, ardei gras, ulei de in.

Ingrediente:Suc vegetal dulce

  • o ceaşcă de roşii tăiate mărunt
  • opt morcovi mari, sau doisprezece mijlocii
  • o sfeclă, mijlocie sau mare
  • o bucată de ghimbir, cât o jumătate de linguriţă
  • două tulpini de ţelină
  • un sfert de ceaşcă de coriandru
  • o ceaşcă de spanac
  • o ceaşcă de ardei gras roşii, tocat nu foarte mărunt
  • o lingură de ulei de in (facultativ)

 

Mod de preparare:

Puteţi prepara această reţetă într-un storcător de suc sau blender. Dacă amestecaţi ingredientele, puneţi mai întâi în mixer roşiile tăiate. Adăugaţi apoi şi restul ingredientelor şi procesaţi-le până se omogenizează.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.