Suc de rosii natural

Printeaza

Suc de rosii natural

suc de rosii natural

Mod de preparare:

Se taie 20 kg de roşii în două sau în trei şi se scoate partea moale cu seminţe. Se dau prin storcătorul de roşii, iar sucul se toarnă într-un vas de tuci sau o oală cu fund dublu. Se pune să fiarbă la foc mediu, până scad.

Cu câteva minute înainte să fie gata, se adaugă sare după gust şi se amestecă. Când sucul este aproape gata, se adaugă frunze de ţelină, pătrunjel, busuioc tocate mărunt; pentru un gust mai dulceag, se adaugă zahăr sau miere.

Se ia vasul de pe foc şi se toarnă sucul imediat în borcane sterilizate în prealabil. Se închid borcanele etanş cu capace, după care se întorc cu gura în jos şi se acoperă cu o pătură. Se lasă să se răcească lent.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.