Suc minune: suc de sfecla rosie, morcov si mar

Printeaza

Datorită beneficiilor extraordinare pe care le adu­ce organismului, această combinaţie poate fi considerată a avea proprietăţi de-a dreptul miraculoase.

Sucul proaspăt de sfeclă, morcovi şi mere a fost prima oară folosit de către medicii chinezi pentru tratamentul cancerului de plămâni cu mii de arii în urmă.

Este eficient în păstrarea sănătăţii tuturor orga­nelor, în special a celor responsabile cu detoxifierea, ficatul şi rinichii. Menţine sănătatea inimii şi a sistemului circulator, datorită carotenilor din sfeclă şi morcovi, care reduc nivelul colesterolului, echili­brează tensiunea arterială şi protejează organismul de bolile de inimă.

Datorită efectelor detoxifîante, dar şi vitaminelor pe care le conţine, sucul proaspăt de sfeclă, morcovi şi mere ajută la curăţarea acneei şi a coşurilor şi întârzie apariţia ridurilor.

Menţine sănătatea sistemului digestiv – protejea­ză stomacul de ulcer şi reduce riscul constipaţiei, da­torită fibrelor conţinute de măr şi sfeclă roşie.

Poate contribui la scăderea în greutate, pentru că este un suc foarte săţios datorită fibrelor pe care le conţine şi oferă maximum de energie pentru o cantitate mică de calorii.

Sucul se consumă ca atare, fără a adăuga zahăr, pe stomacul gol, cu o oră înainte de micul dejun, pentru a lăsa timp nutrienţilor să fie absorbiţi.

Suc minune: suc de sfecla rosie, morcov si mar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.