Suc de spanac

Printeaza

Suc de spanac din: rosii, apio, spanac, sare, piper.  Spanacul este o legumă verde cu frunze, cu un conținut bogat de nutrienți și beneficii pentru sănătate.  Acesta este o sursă excelentă de vitamine și minerale, inclusiv vitamina K, vitamina A, vitamina C, fier, calciu și magneziu.

Spanacul are, de asemenea, un conținut ridicat de antioxidanți, cum ar fi carotenoidele și flavonoidele, care ajută la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ și a bolilor cronice.

Pe lângă beneficiile nutriționale, spanacul este, de asemenea, cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii și antioxidante, care ajută la protejarea sănătății sistemului cardiovascular și a sistemului nervos.

În plus, spanacul poate contribui la prevenirea anemiei și a altor afecțiuni legate de lipsa de fier, deoarece conține cantități semnificative de fier și vitamina C, care ajută la absorbția fierului.

 

 

 

Ingrediente:Suc de spanac

  • 4 roşii
  • 2 tije de apio
  • 3 mâini de spanac
  • 1 vârf de sare neiodată
  • 1 vârf de piper

 

Mod de preparare:

Se spală 4 roşii, 2 tije de apio şi 3 mâini de spanac.

Se taie roşiile în bucăţi mai mici, pentru a putea fi introduse în gura de alimentare a storcătorului.

Se introduc, pe rând, în storcătorul prin presare la rece.

Se alternează ingredientele, ca să nu se forţeze axul melcat al storcătorului.

Se toarnă sucul în pahar şi se adaugă 1 vârf de sare neiodată şi 1 vârf de piper.

Se amestecă cu o lingură de lemn, până ce pudrele se integrează în suc.

 

 

Savurati!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Suc de spanac si apio

Suc de spanac si apio

Suc de spanac si apio din: rosii, apio, spanac, sare, piper. Ingrediente: 4 roşii 2 tije de apio 3 mâini de spanac sare si piper   Mod de preparare: Se spală 4 roşii, 2 tije de apio şi 3 mâini de spanac. Se taie roşiile în bucăţi mai mici, pentru a putea fi introduse în gura […]

Reteta zilei: Sote de spanac

Sote de spanac din: spanac, usturoi, ulei de masline, sare de mare, suc de lamaie. Ingrediente:  2 cani spanac 2 catei usturoi, tocat 1 lingură de ulei de măsline sare de mare suc de lămâie     Mod de preparare: Se încălzește tigaia. Adăugați ulei și usturoi si gatiti timp de aproximativ 2 minute. Spălați […]

 

 

Savurati!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.