Suc de spanac si apio

Printeaza

Suc de spanac si apio din: rosii, apio, spanac, sare, piper. Spanacul este o sursă excelentă de vitamine și minerale, inclusiv vitamina K, vitamina A, vitamina C, fier, calciu și magneziu.

Spanacul poate fi consumat crud sau gătit și poate fi adăugat la salate, supe, tocane, smoothie-uri sau alte preparate. Este important să spălați bine spanacul înainte de utilizare pentru a elimina eventualele impurități sau pesticide.

Cu toate acestea, trebuie menționat că spanacul conține acid oxalic, o substanță care poate interfera cu absorbția calciului și a altor minerale.

De aceea, persoanele cu probleme renale sau care suferă de pietre la rinichi ar trebui să limiteze consumul de spanac sau să evite complet consumul acestuia.

Ingrediente:Suc de spanac si apio

  • 4 roşii
  • 2 tije de apio
  • 3 mâini de spanac
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Se spală 4 roşii, 2 tije de apio şi 3 mâini de spanac. Se taie roşiile în bucăţi mai mici, pentru a putea fi introduse în gura de alimentare a storcătorului. Se introduc, pe rând, în storcătorul prin presare la rece.

Se alternează ingredientele, ca să nu se forţeze axul melcat al storcătorului. Se toarnă sucul în pahar şi se adaugă 1 vârf de sare neiodată şi 1 vârf de piper.

Se amestecă.

 

Savurati!

 

 

 

 


poate iti place si:

Suc de spanac si apio

Suc de castravete şi spanac

Suc de castravete şi spanac din: castravete, spanac, patrunjel, frunze de menta, gulie, apa. Ingrediente: 1 castravete 2 maini spanac proaspat 1 legatura patrunjel 3-4 frunze de menta proaspata 1 gulie putin apa   Mod de preparare: Speli castarvetele, spanacul si patrunjelul. Cureti gulia de coaja, o tai in bucati si o pui cu toate […]

 

Salata de spanac cu suc de lamaie

Salata de spanac cu suc de lamaie din: spanac, ulei, suc de lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1 kg de spanac ulei suc de lamaie sare piper   Mod de preparare: Cureti spanacul, il speli si il oparesti de doua ori, apoi tai frunzele de spanac fideluta. Intr-un castron pui uleiul, sucul de lamaie, sare si […]

 

 

Savurati!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.