Suc de sfecla cu morcovi si hrean

Printeaza

Suc de sfecla cu morcovi si hrean din: suc de sfecla rosie, suc de morcovi, suc de hrean, lamaie, smantana, apa, sare, zahar, morcovi.

Ingrediente:Suc de sfecla cu morcovi si hrean

  • 100 ml suc de sfeclă roşie
  • 100 ml suc de morcovi
  • 2 linguri suc de hrean
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • 100 ml smântână
  • 300 ml apă fiartă şi răcită
  • sare şi zahăr după gust
  • 4 felii morcovi

 

Mod de preparare:

Se toarnă sucurile într-o sticlă împreuină cu apa fiartă şi răcită. Se astupă, se agită, se sărează şi se îndulceşte după gust.

Se menţine apoi în frigider circia o oră. Se serveşte în pahare cu o lingură de smântână şi câte o felie de morcov prinsă de marginea paharului.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.