Suc de rosii cu ceapa si castravete

Printeaza

Suc de rosii cu ceapa si castravete din: rosii, ceapa, usturoi, castravete, sare, piper, frunze de telina, patrunjel.

Ingrediente:Suc_de_rosii_cu_ceapa_si_castravete

  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 castravete
  • sare
  • piper
  • frunze de telina
  • 2-3 fire de patrunjel

 

Mod de preparare:

Speli rosiile, le tai in jumatate si indepartezi cotoarele. Cureti ceapa de coaja si o tai in bucati mici. Le pui in storcatorul de fructe si legume cu restul ingredientelor, sarezi si piperezi dupa gust.

Poti adauga putina apa si folosesti ca sos la mancare de legume sau/si cu carne.

Suc de rosii cu ceapa si castravete

Suc_de_rosii_cu_ceapa_si_castravete

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.