Stufat de vitel

Printeaza

Stufat de vitel din: carne de vitel, ceapa, bulion, usturoi, verdeata.
Stufat de vitel

Ingrediente:

  • 400g carne de vitel
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 lingură bulion
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 legătură verdeaţă

 

Mod de preparare:

Speli car­nea, o tai bucăţi şi o pui la fiert în apă pentru o oră. în acest timp, cureţi usturoiul şi ceapa verde, le tai mărunt şi le fierbi înăbuşit. Adaugi apoi carnea fiarta bine si bulionul, mai dai intr-un clocot, doua si e gata.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • stufat de vitel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.