Stufat de miel cu usturoi
PrinteazaStufat de miel cu usturoi din: coaste de miel, ceapa, usturoi, bulion, ulei, sare, verdeata.
- un kg coaste de miel şi gât
- 10 legături ceapă verde
- 10 legături usturoi verde
- 2 linguri bulion
- o ceapă uscată
- 4 linguri ulei
- sare
- verdeaţă, după gust
Mod de preparare:
Se toacă mai mare ceapa verde şi usturoiul verde. Se călesc în două linguri de ulei şi se scot pe o farfurie.
Se adaugă ulei, se rumeneşte carnea cu ceapa uscată tocată mărunt, se acoperă apoi cu apă şi se lasă la fiert 30 de minute.
Se pun ceapa verde şi usturoiul verde, se lasă 10 minute la fiert şi se adaugă bulionul desfăcut cu puţină apă. Se mai lasă 10 minute la fiert. Se potriveşte gustul de sare.
Pofta buna!