Stufat de miel cu usturoi verde

Printeaza

Stufat de miel cu usturoi verde din: carne de miel, ceapa verde, usturoi verde, ulei, pasta de rosii, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Stufat de miel cu usturoi verde

  • 1,5 kg carne de miel
  • 500 g ceapă verde
  • 300 g usturoi verde
  • 150 ml ulei
  • 100 g pastă de roşii
  • 50 g pătrunjel
  • 1 lingură sare
  • 1 lingura piper

Mod de preparare:

Mai întâi tăiaţi carnea de miel în bucăţi potrivite, apoi fierbeţi-le înăbuşit în ulei şi apă.

Puneţi pasta de roşii şi mai lăsaţi să clocotească încet alte 10 minute. Separaţi, tăiaţi ceapa şi usturoiul verde în bucăţi de 4-5 cm, pe care le fierbeţi înăbuşit la foc mic, peste care adăugaţi puţină apă.

Combinaţi sosul cu bucăţile de carne şi lăsaţi totul pe foc domol alte 10-15 minute.

Preparatul este gata şi poate fi adus la masă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.