Stufat de miel cu marar si usturoi verde

Printeaza

Stufat de miel cu marar si usturoi verde din: carne de miel, ceapa verde, usturoi verde, ulei, bulion, marar, sare, piper.

Stufat_de_miel_cu_marar_si_usturoi_verde

Ingrediente:

  •  un kg carne de miel
  •  3 legături ceapă verde
  •  3 legături usturoi verde
  •  3 linguri ulei
  •  o cutie mică bulion
  •  o legătură mărar
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Carnea bine spălată si tăiată se pune la rumenit în ulei încins. După ce carnea şi-a schimbat^uloarea, se scoate şi se purj ceapa si usturoiul tăiate bucăţi nu mai mari de 2-3 centimetri.

Se lasă să se înmoaie, se adaugă carnea, se acoperă cu apă si se lasă la fiert 35 de minute. Apoi, se pune bulionul, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se lasă încă 10 minute la fiert. Se aduce la masă cu mărar fjn tocat.

Stufat de miel cu marar si usturoi verde

Stufat_de_miel_cu_marar_si_usturoi_verde

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nicoleta Gill

    Hi guys, am petrecut Pastele cu sotul meu in Romania si am gatit stufa de miel cu marar si usturoi verde… acum abia asteapta sa venim din nou in tara.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.