Stufat de mazare

Printeaza

Stufat de mazare din: mazare, ciuperci, ardei, ceapa verde, usturoi verde, rosii, marar, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Stufat_de_mazare

  • 2 cutii de mazare
  • 1 ctuie de ciuperci
  • 5 ardei ardei
  • 4-5 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi de usturoi verde
  • 3 rosii
  • 1 legatura de marar
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Mazărea şi ciupercile le speli cu apă călduţă. Cureţi ceapa şi us­turoiul, le tai mărunt, iar ardeii şi roşiile le tai felii.

Amesteci totul, adaugi ulei, sare, piper, 2 căni de apă şi laşi la cup­tor până scade. La sfârşit adaugi verdeaţa tocată mărunt.

Stufat de mazare

Stufat_de_mazare

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. N-am mai auzit de stufat de mazare pana acum

  2. Eu nici macar n-am auzit de stufat de mazare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.