Strudele cu gem de caise si mac

Printeaza

Strudele cu gem de caise si mac din: aluat foitaj congelat, ou, gem de caise, seminte de mac.

Strudele_cu_gem_de_caise_si_mac

Ingrediente:

  • un pachet aluat foitaj congelat
  • un ou
  • un borcan gem caise
  • o lingură seminţe mac

 

Mod de preparare:

Aluatul se scoate din ambalaj se lasă pe masă la decongelat. Se taie apoi fâşii late de o palmă si, din nou, se taie fiecare fâşie în 3-4, depin­de de mărimea finală dorită.

Se pune gem pe bucăţile mici de aluat, se împachetea­ză şi se fac tăieturi nu foarte adânci cu un cuţit.

Se asază portofelele în tavă, se ung cu ou bătut cu un pic de apă si se presară mac. Se coc 20 de minute.

Strudele cu gem de caise si mac

Strudele_cu_gem_de_caise_si_mac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.