Strudel de legume

Printeaza

O reteta de studel de legume din: aluat de foi, amestec de legume, sunca, ceapa, patrunjel, oua de prepelita, crutoane, lapte, boia, sare, piper, samantana, branza de vaci, ceapa verde si usturoi.

Ingrediente:Strudel de legume

  • 400 ml aluat de foi
  • 1 kg amestec de legume congelate
  • 350 g sunca
  • 1 ceapa
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat
  • 10 oua de prepelita
  • 100 g crutoane
  • 200 ml lapte fara lactoza
  • 2-3 lingurite boia
  • sare
  • piper
  • 200 ml smantana fara lactoza
  • 2 linguri branza de vaci
  • 1 lingura ceapa verde tocata
  • 1-2 catei de usturoi

 

Mod de preparare:

Se fierb legumele în apă cu sare şi se scurg. Se toacă şunca. Separat se toacă ceapa şi se căleşte în ulei. Se amestecă toate ingredientele şi se lasă să se pătrundă 15 min. Se întinde o foaie de aluat, se umple, se rulează şi se coace 20 min. în cuptorul încins la 190 °C.

Se serveşte cu un sos, din brânză de vaci, smântână, usturoi, sare, piper şi ceapă verde.

Strudel de legume

Strudel de legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.