Stridii cu sos de rodie

Printeaza

Stridii cu sos de rodie din: stridii, rodie, otet balsamic alb, sare, piper alb.

Stridii_cu_sos_de_rodie

Ingrediente:

  • 36 stridii
  • 1 rodie
  • otet balsamic alb
  • sare
  • piper alb

Mod de preparare:

Spală stridiile in mai multe ape. Deschide-le cu un cuţitaş special. Apa din interiorul scoicii să fie transparentă şi să aibă miros caracteristic, marin. Dacă se deschid prea uşor, e mai bine să le arunci.

Taie rodia în jumătate şi scoate boabele într-un castron plin cu apă rece. în felul acesta, le scoţi şi foarte repede, şi fără a împrăştia zeama.

Presară bobiţe roşii pe fiecare jumătate de stridie, picură oţet balsamic alb sau zeamă de lămâie,’ sare şi piper alb. Serveşte preparatul imediat.

Stridii cu sos de rodie

Stridii_cu_sos_de_rodie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.