Storceag (ciorbă de peşte)

Printeaza

O reteta de storceag din: sturion, varza, cartofi, ceapa, telina, patrunjel, ardei gras, galbenus, smantana, leustean, sare si otet.

Ingrediente:Storceag_ciorba_de_peste

  • sturion (cega, morun etc)
  • 1/2 varza
  • cartofi
  • ceapa
  • telina
  • radacina de patrunjel
  • ardei gras
  • galbenus
  • smantana
  • leustean
  • sare
  • otet

 

Mod de preparare:

Peştele îl cureţi, îl speli, îl tai în bucăţele mici şi îl laşi la sare 2 ore. Legumele tăiate le pui la fiert, mai puţin cartoful, pe care îi adaugi când celelalte legume sunt aproape fierte. Când şi cartoful este aproape fiert, adaugi peştele şi mai laşi împreună la foc aproximativ 1/2 oră.

Sărezi şi acreşti după gust şi dregi cu gălbenuş de ou şi smântână. In reţeta tradiţională se foloseşte pentru acrit zer. La sfârşit, adaugi leuştean tocat.

Storceag

Storceag_ciorba_de_peste

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • morun retete
  • storceag de sturion
  • storceag de peste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.