Stiuleti la gratar cu legume, ardei iuti si verdeata

Printeaza

Stiuleti la gratar cu legume, ardei iuti si verdeata din: unt, ardei iuţi, cumin, lamaie, sare, piper, porumb, ceapa verde.

Stiuleti_la_gratar_cu_legume_ardei_iuti_si_verdeata

Ingrediente:

  • 125 g unt
  • 1 – 2 ardei iuţi
  • 1/2 linguriţă cumin măcinat
  • coaja rasă şi sucul de la 1 lămâie
  • sare, piper
  • 8 ştiuleţi de porumb fierţi
  • 1 legătură ceapă verde

 

 

Mod de preparare:

Untul moale se dă în fiert cu ardei iute tocat, cumin, coajă de lămâie, sare şi pi­per. Se lasă să se răcească. Se încinge grătarul şi se frig porumbul şi ceapa la foc me­diu cca 10 min. Se întorc continuu.

Se ung ceapa şi porumbul pe toate părţile cu unt aro­mat. Se stropesc cu suc de lămâie, se sărează şi se pipe­rează

Stiuleti la gratar cu legume, ardei iuti si verdeata

Stiuleti_la_gratar_cu_legume_ardei_iuti_si_verdeata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.