Stiuca la gratar

Printeaza

Stiuca la gratar din:stiuca, sare, ulei, lamaie.

Ingrediente:Stiuca la gratar

  • 200 g ştiucâ
  • sare
  • 10 g ulei
  • 1 felie lâmiie

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă ştiuca, se spală, se lesă să se scurgă, apoi se sărează şi se unge cu ulei, se pune întreagă pe grătar şi se frige pe ambele părţi.

Se poate servi cu lămaie.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • stiuca la gratar
  • gratar STICA

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.