Ştiucă in sos

Printeaza

Ştiucă in sos

Ingrediente:Ştiucă in sos

  • o ştiucă de 3 kg
  • 300 g ulei
  • sucul a două lămâi
  • o legătură de pătrunjel
  • 3-4 linguri de parmezan ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Fierbeţi ştiuca în apă cu sare şi mirodenii. Scoateţi-i şira spinării. Lăsaţi-o la rece (nu în frigider) să se marineze timp de 24 de ore în sosul format din amestecul de ulei, suc de lămâie, pătrunjel tocat şi parmezan ras. Serviţi rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.