Stiuca cu orez

Printeaza

Stiuca cu orez din: stiuca, orez, unt, verdeata, sare.

Ingrediente:Stiuca cu orez

  • 100-150 g ştiucă fiarta rasol
  • 2 linguri orez fiert
  • 10 g unt
  • verdeaţă
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierbe ştiuca ca şi pentru rasol, în apă cu putina sare si o foaie de dafin, şi se serveşte cu orezul fiert, peste care se pune untul topit şi verdeaţa tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.