Briose cu carnaciori de bere si branza de burduf din: carnaciori de bere, faina, smantana, branza de burduf, oua, praf de copt, ulei, sare, unt.
Stinking Bishop
PrinteazaStinking Bishop
Această brânză moale englezească a început să fie fabricată abia în anul 1972, fiind o creaţie a firmei Charles Martell şi Fiul, din Gloucestershire. Este o brânză moale, dir lapte nedegresat de vacă, galben pal în interior şi mai închisă la culoare, în exterior. Stinking Bisnop are reputaţia uneia dintre cele mai iuţi brânzeturi englezeşti.
Numele provine, de fapt, de la un soi de pere şi aminteşte faptul că s-a folosit cidru din pere pentru a spăla coaja. în prima fază a maturării, nu se adaugă sare, drept urmare se formează bule de aer, care rămân sub formă de goluri în interior.
Brânza se produce în roţi de 2,5 kg din lapte de vacă din rasa Gloucesters, pe cale de dispariţie atunci când a fost inventată brânza.
Stinking Bishop poate fi comparată cu brânza Epoisses, care are o iuţeală asemănătoare.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Saratele cu branza de vaca
Saratele cu branza de vaca din: faina, branza de vaca, unt, smantana, oua, sare, chimen, susan. Ingrediente: 350 g făină 250 g brânză (de preferinţă de vacă) 150 g unt 100 g smântână 2 ouă (un ou pentru compoziţie şi unul pentru uns) câte 1 linguriţă sare, chimen, susan Mod de preparare: Se amestecă […]
Reteta zilei: Souffle cu branza de capra
Souffle cu branza de capra din: unt, faina, lapte, dafin, nucsoara, parmezan, crema de branza, branza de capra, albus de ou, crema de tartar, sare, piper. Ingrediente: 3 linguri unt 25gr faina 175ml lapte 1 frunza dafin nucsoara parmezan ras 40gr crema de branza cu verdeata 150gr branza de capra, maruntita 6 albusuri de ou […]
Pofta buna!