Stiati ca… (aluatul fraged)

Printeaza
  • Aluatul fragedStiati ca

… devine mai pufos si mai moale daca bateti ouale cu putin suc de lamaie.

  • Orezul cu lapte

… nu se mai lipeste daca il fierbeti mai intai cateva minute in apa usor sarata, apoi il scurgeti, turnati laptele si il fierbeti inca o data impreuna cu acesta.

  • Formele de sufleu

… se incalzesc inainte de a fi umplute cu ingredientele preparate. Astfel, sufleul se va dezlipi mult mai usor cand va fi gata.

  • Omletele

… nu vor mai scadea la cuptor daca aveti grija ca, inainte, sa bateti ouale cu putin praf de copt.

  • Spanacul

… il condimentez cu marar proaspat tocat. Are un gust deosebit si e foarte aromat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.