Steluţe cu rozmarin

Printeaza

Steluţe cu rozmarin

Steluţe cu rozmarin

Ingrediente:

  • 3 ouă
  • 150 g unt
  • 170 ml lapte bătut
  • 300 g brânză telemea
  • 150 g brânză de burduf
  • sare
  • jumătate de pliculeţ praf de copt
  • 500 g făină
  • 50 g seminţe de pin
  • două fire de rozmarin verde
  • piper
  • ardei iute
  • seminţe de chimen

Preparare:

Untul moale se pune într-un castron împreună cu sarea, două ouă, laptele bătut şi se mixează până devine ca o cremă.

Se adaugă brânza telemea dată prin râzătoare, brânza de burduf, praful de copt, piperul şi seminţele de pin tocate mărunt.

Se amestecă, se adaugă făina cernută şi se frământă până rezultă un aluat potrivit de tare. Se acoperă cu folie alimentara apoi se întinde o foaie groasă de jumătate de centimetru.

Se decupează steluţe cu o formă pentru decupat fursecuri, se aşază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se ung cu ou bătut.

Se decorează cu ace de rozmarin, se introduce tava în cuptor şi se coc 25-30 de minute la foc potrivit, având grijă să nu se ardă.

Steluţe cu rozmarin

Steluţe cu rozmarin.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Niste fursecuri foarte gustoase si fragede.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.