Stelute cu cascaval

Printeaza

Stelute cu cascaval din: faina, cascaval, sunca, unt, oua.

Ingrediente:Stelute cu cascaval

  • 200 g făină
  • 200 g caşcaval
  • 1-2 felii şuncă
  • 150 g unt
  • 2 gălbenuşuri
  • sare
  • 1 gălbenuş, pentru uns

 

Mod de preparare:

Amesteci făina cu untul, apoi adaugi 150 g de caşcaval dat prin râzătoare. Pui cele două gălbenuşuri. Frămânţi bine aluatul până se leagă, apoi îl întinzi cu sucitorul pe masă. Decupezi forme de steluţe pe care le aşezi pe o tavă cu hârtie de copt.

Le ungi cu gălbenuşul bătut, iar deasupra le presari cu restul de caşcaval ras şi cu şuncă tăiată fâşiuţe. Coci steluţele 15-20 de minute la cuptorul încins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.