Stavrid cu sos marinat

Printeaza

Stavrid cu sos marinatStavrid cu sos marinat din: stavrid, usturoi, piper, dafin, pasta de tomate, cimbru, otet, ulei, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg stavrid congelat
  • 5 căţei de usturoi
  • 1 linguriţă piper boabe
  • 2-3 foi de dafin
  • 4-5 linguri pastă de tomate
  • 1 crenguţă cimbru
  • 100 ml oţet
  • 100 ml ulei
  • rozmarin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli peştele decongelat, îl tai bucăţi de 2 cm şi aşezi bucăţile într-o cratiţă sau o tavă mai adâncă. Cureţi usturoiul, îl tai feliuţe, îl adaugi în cratiţă împreună cu boabele de piper, foile de dafin, cimbrul, puţin rozmarin.

Torni uleiul, oţetul şi o cană de apă, potriveşti de sare şi piper, acoperi tava cu o folie de aluminiu şi dai totul la cuptor pentru 2 ore, la foc mic.

După ce s-a pătruns peştele, adaugi pasta de tomate desfăcută într-o cană de apă şi mai fierbi totul pe aragaz, la foc mic, până scade sosul.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • stavrid marinat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.