Spuma de mango

Printeaza

Spuma de mango din: pulpa de mango, gelatina, apa, frisca, zahar, suc de lamaie verde, frisca si fistic.

Ingrediente:Spuma_de_mango

  • 700 g pulpa de mango
  • 3 foi gelatina
  • 2 linguri apa
  • 200 ml frisca lichida
  • 3 linguri zahar
  • sucul unei lamaie verzi

pentru servit:

  • frisca
  • 100 g fistic macinat grosier

 

Mod de preparare:

Se curăţă mango, se scoate sâmburele şi se mixează fructul pentru a obţine un piure. Gelatina se înmoaie în apă pentru 5 mi¬nute şi apoi se pune la bain-marie pentru a se dizolva. După aceea, se adaugă în piureul de mango.

Se bate frişca rece cu zahărul şi apoi se adaugă în compoziţia cu mango. Amestecul obţinut se toarnă în pahare, se stropeşte cu sucul lămâiei verzi şi se dă la frigider pentru 5 ore. Se serveşte ornată cu frişcă şi fistic.

Spuma de mango

Spuma_de_mango

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Un desert delicioasa aceasta spuma de mango

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.