Spuma de lamai

Printeaza

Spuma de lamai din: lamai, oua, amidon, zahar, unt, fructe.

Ingrediente:Spuma de lamai

  • 3 ouă
  • 30 g amidon
  • 100 g zahăr
  • 150 ml apă
  • 2 lămâi
  • 20 g unt
  • fructe

 

Mod de preparare:

Intr-o crăticioară se pun gălbenuşurile, zahărul, amidonul şi apa. Se răzuie coaja unei lămâi şi apoi se presează de suc cele două lămâi. Se pun coaja şi sucul în crăticioară.

Se lasă pe foc amestecând continuu până devine o cremă groasă. Se trage de pe foc şi se pune untul. Apoi se lasă la răcit.

Se bat albuşurile spumă şi se adaugă amestecând cu delicateţe, se repartizează în pahare şi se lasă la rece până la masă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.