Spuma de gris cu fructe

Printeaza

Spuma de gris cu fructe din: fructe diferite, zahăr, griş, apă.

Spuma de gris cu fructe

Ingrediente:

  • 3 kg fructe diferite
  • 300 g zahăr
  • 200 g griş
  • 1,5 l apă

Mod de preparare:

Câteva fructe proaspete (bine coapte) se zdrobesc şi se storc, pentru a se obţine sucul. Restul de fructe se pune la fiert în apă clocotită, în care se adaugă şi zahărul.

După fierbere, se strecoară şi se storc. în sucul fierbinte, se toarnă grişul în ploaie, amestecând continuu aproximativ zece minute.

Caşa obţinută se răceşte la 40 de grade şi se bate bine cu telul, adăugând treptat sucul de fructe crude. Se serveşte rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.