Spuma de ciocolata neagra

Printeaza

Spuma de ciocolata neagra din: oua, ciocolata, zahar, frisca.

Ingrediente:Spuma_de_ciocolata_neagra

  • 3 ouă
  • 100 g ciocolată neagră
  • un pliculeţ zahăr vanilinat
  • 200 ml frişcă pentru servit
  • ciocolată rasă, pentru decor

 

Mod de preparare:

Se pune ciocolata la topit la bain-marie. După ce s-a topit, se trage de pe foc şi se lasă puţini la răcorit.

I se adaugă apoi gălbenuşurile şt zahărul, amestecând continuu să se omogenizeze. Se bat albuşurile spumă şi se adaugă cu delicateţe în compoziţia cu ciocolată.

Se lasă la frigider două ore. Se serveşte cu frişcă bătută şi ciocolată rasă deasupra.

Spuma de ciocolata neagra

Spuma_de_ciocolata_neagra

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.