Spuma de ciocolata cu menta

Printeaza

Spuma de ciocolata cu menta din: oua, ciocolata, frisca, zahar, menta.

Ingrediente:Spuma de ciocolata cu menta

  • 3 ouă
  • 100 g ciocolată
  • un plic zahăr vanilat
  • frişcă
  • mentă

 

 

Mod de preparare:

Ciocolata se rupe bucăţi şi se pune la topit la bain-marie. Se trage de pe foc după topire, apoi se pun gălbenuşurile şi zahărul vanilat.

Se bat albuşurile spumă şi se adaugă amestecând delicat. Se repartizează în pahare sau cupe şi se serveşte cu frişcă şi mentă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.