Spuma de castane

Printeaza

Spuma de castane din: castane, mascarpone, branza de vaci, albus, zahar, bombonele.

Ingrediente:Spuma_de_castane

  • 300 g castane glasate
  • 250 g mascarpone
  • 200 g branza de vaci
  • un albus
  • o lingura zahar

pentru servit:

  • bombonele

 

Mod de preparare:

Se mixează mascarpone cu brânza şi zahărul. Se bate spumă albuşul şi se adaugă peste amestecul de brânză. In cupe se repartizează castanele glasate, eventual tăiate mai mărunt. Se toarnă spuma şi se dă la rece pentru o oră. Se serveşte cu bomboane.

Spuma de castane

Spuma_de_castane

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.