Spuma de capsuni cu frisca
PrinteazaSpuma de capsuni cu frisca din: albuşuri, zahăr, căpşune, frişcă.
Ingrediente:
- 3 albuşuri
- 5 linguri de zahăr
- 1 pahar de căpşune
- 50 g frişcă
Mod de preparare:
Mai întâi baţi spumă albuşurile (eu tot timpul bat albuşul cu un praf de sare). Când a crescut frumos spuma de albuş, adaugi treptat şi zahărul şi mixezi foarte bine până se dizolvă acesta. Adaugi căpşunele şi mixezi în continuare.
Peste compoziţia cu căpşune, adaugi frişca bătută şi mixezi din nou. Torni compoziţia în pahare, pe care le pui apoi în frigider şi le laşi circa 1 oră. Le ornezi după imaginaţie. Poţi folosi nişte frunzuliţe de mentă proaspătă.
După aceeaşi reţetă poţi prepara spuma de mere: în loc de căpşune, adaugi în compoziţie un piure făcut din 6 mere coapte în cuptor (decojite şi pasate). Peste spuma gata preparată şi răcită la frigider, presari puţină scorţişoară, care îi accentuează gustul deosebit.
Spuma de capsuni cu frisca
Pofta buna!
Buna rau spuma de capsuni
Am incercat spuma de capsuni cu frisca de pe site-ul vostru, dar am folosit capsuni congelate si a iesit foarte buna… imi imaginez cum o sa iasa spuma de capsuni proaspete cu frisca, la vara…