Spuma cu dulceata de piersici

Printeaza

Spuma cu dulceata de piersici din: albus, zahar, dulceata, lamaie.

Ingrediente:Spuma cu dulceata de piersici

  • 4 albuşuri
  • 4 linguri cu zahăr pudră
  • 2 linguri cu dulceaţă de piersici
  • 1/4 lămâie

 

 

Mod de preparare:

Spălaţi ouăle, spargeţi-le cu atenţie, separaţi albuşurile într-un vas înalt. Bateţi cu telul (sau mixaţi 2 min) până devin spumă tare.

Adăugaţi câte 1 lingură de zahăr, amestecaţi uşor ca să se încorporeze, bateţi din nou pentru ca spuma să se lase.

Adăugaţi dulceaţa câte puţin, omogenizaţi şi împărţiţi în cupe decorate cu biscuiţi sau pişcoturi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.