Spuma de branza cu visine

Printeaza

Spuma de branza cu visine din: vişine, zahar pudra, branza dulce cremoasa, seminte de mac, smantana, oua, zahar tos, frunze de menta.

Spuma_de_branza_cu_visine

Ingrediente:

  • 500 g vişine
  • 50 g zahăr pudră
  • 200 g brânză dulce cremoasă
  • 1 linguriţă seminţe de mac
  • 100 g smântână
  • 2 albuşuri
  • 1 gălbenuş
  • 75 g zahăr tos
  • frunze de mentă pentru decor

Mod de preparare:

Pentru acest desert, foloseşti dtiar ouă proaspe­te, controlate sanitar-vete­rinar. Mixezi gălbenuşul cu 2 lin­guri zahăr tos, iar după ce s-a dizolvat, adaugi smân­tână, brânza şi macul.

Păstrezi această cremă la rece, pentru 30 de minute. Scoţi sâmburii vişinelor şi presari fructele cu zahă­rul pudră. Le păstrezi şi pe acestea în frigider.

Baţi albuşurile spumă pe baie de aburi. Când se întăreşte spuma, adaugi treptat zahărul şi continui să mixezi până obţii o spumă cu aspect lucios.

In crema rece de brânză, în­corporezi spuma de albu­şuri, amestecând uşor, de jos în sus, ca să păstrezi consistenţa pufoasă a cre­mei.

Aşezi în cupe, în straturi, crema de brânză şi vişinele împreună cu zeama pe care au lăsat-o. Ultimul strat va fi de brânză. Decorezi cu frunze de mentă.

Spuma de branza cu visine

Spuma_de_branza_cu_visine

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.