Spuma aromata de ciocolata neagra

Printeaza

Spuma de ciocolata neagra din: oua, zahar, ciocolata.

Ingrediente:Spuma de ciocolata neagra

  • 200 g ciocolată neagră
  • 4 linguri zahăr
  • 6 ouă
  • un praf sare

 

 

Mod de preparare:

Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare, iar gălbenuşurile se mixează cu zahărul.

Ciocolata se rupe bucăţi şi se pune la topit la bain-marie.

Peste ciocolata topită se toarnă crema cu gălbenuşuri şi se mixează la viteză medie, se adaugă spuma de albuşuri si se amestecă cu delicateţe cu o lingură.

Se repartizează spuma în formele de servit şi se lasă la rece pentru 3 ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.