Spumă albă

Printeaza

Spumă albă

Ingrediente:Spumă albă

  • 125 ml frişca
  • 1 albuş
  • 125 g ciocolată albă
  • 20 vafe simple sau cu ciocolată
  • 2 linguri fulgi de ciocolată albă
  • 1 lingură praf de cacao

Preparare:

Bateţi frişca bine. Bateţi albuşul până se întăreşte şi încorporaţi mai întâi ciocolata topită, apoi frişca.

Umpleţi spuma obţinută în vafe şi lăsaţi-le cea. 1 oră la frigider. Ornaţi-le cu fulgi de ciocolată albă şi presăraţi-le cu cacao.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Un desert simplu si foarte, foarte gustos. Recomand sa-l incercati.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.