Spirale cu piept de pui la tigaie si ciuperci

Printeaza

Spirale cu piept de pui la tigaie si ciuperci din: morcovi, ciuperci, ceapă verde, ţelină, file de piept de pui, ulei, sare, piper, mazăre congelată, supă de legume, spi­rale, ketchup, smântână.

 

Ingrediente: Spirale_cu_piept_de_pui_la_tigaie_si_ciuperci

  • 2 morcovi
  • 150 g ciuperci
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 fir de ţelină
  • 3 file de piept de pui (a circa 120 g)
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 150 g mazăre congelată
  • 200 ml supă de legume
  • 250 g spi­rale
  • 2 linguri ketchup
  • 150 g smântână

 

Mod de preprare:

Cureţi morcovii şi ţelina şi le tai beţişoare. Tai ciupercile sferturi, iar ceapa o tai rondele.

Prăjeşti carnea timp de 15 minute în 2 linguri de ulei.

Sărezi şi piperezi, apoi scoţi carnea din tigaie şi o păstrezi la cald.

Căleşti puţin morcovii, ţelina, ciupercile şi ceapa verde într-o lingură de ulei.

Adaugi mazărea şi supa şi mai laşi să fiarbă timp de 5 minute.

Fierbi spiralele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Scurgi apoi pastele.

In sos amesteci ketchupul şi smântână, adaugi pastele şi le încălzeşti.

Condimentezi cu sare şi piper.

Tai pieptul de pui în felii şi îl serveşti împreună cu pastele şi îl garniseşti cu legume.

Spirale cu piept de pui la tigaie si ciuperci

Spirale_cu_piept_de_pui_la_tigaie_si_ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.