Specialitate cu sardine

Printeaza

Specialitate cu sardine din: sardine, sare, piper, morcovi, ceapa, ardei, rosii, radacina patrunjel, patrunjel, ulei de masline, vin alb demisec, masline.

Ingrediente:Specialitate_cu_sardine

  • un kg sardine proaspete
  • sare
  • piper boabe si macinat
  • 2-3 morcovi
  • 3 cepe
  • 2 ardei
  • 3 rosii
  • o radacina patrunjel
  • o legatura patrunjel
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • un polonic vin alb demisec
  • 300 g masline feliate

 

Mod de preparare:

Se curăţă sardinele şi se spală. Se aşază în tavă şi se stropesc cu uleiul de măsline si vinul alb.

Se acoperă cu folie de plastic şi se lasă la rece aproximativ o oră. In acest timp, se pregătesc legumele.

Se curăţă şi se taie bucăţi mai mari.

Se asază în tavă împreună cu pestele. Se adaugă măslinele si se bagă în cuptor la 150-160°C.

Se stropesc din când în când cu sosul din tavă ca să nu se usuce.

Specialitate cu sardine

Specialitate_cu_sardine

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Pasta de sardine cu masline

Pasta de sardine cu masline

Pasta de sardine cu masline din: sardine, masline, avocado, ceapa, unt, lamaie, piper. Ingrediente: 10 măsline mov 200 g sardine 1/2 avocado 1/2 ceapă galbenă sau roşie 50 g unt zeamă de lămâie piper   Mod de preparare: Se mixează în blender 10 măsline mov, 200 g sardine (din conservă sau preparate în cuptor sau […]

Penne cu sardine

Penne cu sardine

Penne cu sardine cu: penne, sardine, fasole, capere, seminte susan, nuca, rosii, ardei gras, ceapa, ardei iute, usturoi, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 300 g paste penne 400 g sardine o conservă fasole o lingură cu capere 30 g seminţe de susan 100 g miez de nucă 500 g roşii doi ardei graşi […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.