Spata de porc in sos dulce-acrisor de mere cu mamaliga

Printeaza

Spata de porc in sos dulce-acrisor de mere cu mamaliga din: spată de porc, sos dulce-acrişor de mere, apă, mălai, sare.

Spata_de_porc_in_sos_dulce_acrisor_de_mere_cu_mamaliga

Ingreidente:

  • spată de porc
  • sos dulce-acrişor de mere

Pentru mămăligă:

  • 3 litri de apă
  • 50 g de mălai
  • 1 linguriţă de sare

Mod de preparare:

Amestecaţi ingredientele pentru mămăligă, învârtiţi cu grijă, dar ţinând cont de faptul că acest tip de mămăligă nu trebuie să fie prea dens.

Intre timp, gătiţi spâta de porc timp de cel puţin 4 ore. Serviţi pe o farfurie încălzită aşezând pe fund un pic de mămăligă, apoi adăugaţi spata tăiată felii.

Condimentaţi totul cu un strop de sos dulce-acrişor.

Spata de porc in sos dulce-acrisor de mere cu mamaliga

Spata_de_porc_in_sos_dulce_acrisor_de_mere_cu_mamaliga

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.