Spata de vitel cu ciuperci si spanac

Printeaza

Spata de vitel cu ciuperci si spanc din: spată de viţel, suc de la friptura de viţel, sos Bechamel,  brânză rasă, paste cannelloni, ciuperci, spanac, roşii ciorchine, mălai, cimbru sozmarin, sare, ulei de măsline extravirgin.

Ingediente:Spata de vitel cu ciuperci si spanac

  • 500g de spată de viţel
  • 500g de suc de la friptura de viţel
  • 200g de sos Bechamel
  • 100 g de brânză rasă
  • 150 g de paste cannelloni proaspete
  • 400g de ciuperci
  • 400g de spanac
  • 8 roşii ciorchine
  • 150g de mălai
  • cimbru
  • rozmarin
  • sare
  • ulei de măsline extravirgin

Mod de preparare:

Cu o zi înainte, rumeniţi spata de viţel pe toate părţile. Lăsaţi să se răcească, apoi împachetaţi-o etanş şi coaceţi-o la cuptor timp de 7 ore la 80 °C. A doua zi, fierbeţi pastele proaspete şi tăiaţi-le.

Intr-o tigaie, separat, sotaţi ciupercile şi spanacul. Condimentaţi cu sare şi garnisiţi pastele, pentru a forma cannelloni. Adăugaţi aromă cu sosul Bechamel şi cu brânza, apoi lăsaţi deoparte.

Fierbeţi mălaiul cu lapte şi apă, apoi, cu acest preparat, aromatizaţi roşiile ciorchine. Tăiaţi friptura de viţel şi reîncălziţi-o în sucul propriu.

Sotaţi ciupercile rămase în puţin ulei de măsline şi adăugaţi un pic de pătrunjel.

Serviţi aşezând o felie de friptură de viţel pe farfurie, cannelloni cu ciuperci şi roşiile în sosul lor. Decoraţi după preferinţă cu cimbru şi rozmarin.

Spata de vitel cu ciuperci si spanc

Spata de vitel cu ciuperci si spanac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.