Sparanghel proaspat la gratar

Printeaza

Sparanghel proaspat la gratar din: sparanghel, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Sparanghel proaspat la gratar

  • 1 kg de sparanghel, curatat
  • 3 linguri de ulei de masline
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Incalzeste gratarul.

Asaza sparanghelul intr-o tava de copt. Stropeste-l cu uleiul de masline. Pune legumele intr-un singur strat. Condimenteaza cu sare si piper negru macinat, dupa gust.

Cpaceti sparanghelul pana este aproape gata, aproximativ cinci minute. Agita apoi recipientul pentru a intoarce legumele si pe celelalte parti. Mai tine tava pe gratar inca trei minute.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.