Sparanghel invelit in bacon

Printeaza

Sparanghel invelit in bacon din: sparanghel verde, sparanghel alb, prosciutto crudo, ulei de masline, parmezan, sare, piper.

Ingrediente: Sparanghel_invelit_in_bacon

  • 300g de sparanghel verde
  • 200g de sparanghel alb
  • 100g de prosciutto crudo
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 2 linguri de parmezan ras
  • sare şi piper

 

 

Mod de preparare:

Se pune o oală cu apă şi un praf de sare la fiert. Se spală şi se curăţă sparanghelul, după căre se opăreşte timp de 10 minute în apa care fierbe.

După 10 minute se scoate din apă şi se lasă să se răcească puţin, până când nu mai e fierbinte la atingere. Se adaugă uleiul peste sparanghel, având grijă să fie uns pe toate părţile, se împarte în 4 şi se înfăşoară în felii de prosciutto crudo.

Se asezonează cu sare şi piper şi se dă la cuptor 10 minute. Când este gata, se presară parmezanul ras pe deasupra şi se serveşte.

Sparanghel invelit in bacon

Sparanghel_invelit_in_bacon

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.