Sparanghel in sos de unt

Printeaza

Sparanghel in sos de unt din: sparanghel, ulei de masline, sare, piper, unt, otet balsamic, sos de soia.

Ingrediente: Sparanghel in sos de unt

  • 1 legatura sparanghel
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper
  • 2 linguri de unt
  • 2 lingurite de otet balsamic
  • 2 lingurite sos de soia

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C.

Se taie capetele sparanghelului. Asezati pe o foaie de copt, stropiti cu ulei de masline si asezonati cu sare si piper. Dati la cuptor timp de 10-15 minute.

Între timp, se topește untul într-o tigaie mică la foc mic aproximativ 3-4 minute. Se scoate tava din cuptor si se toarna untul topit. Se adauga oțet balsamic și sos de soia. Dati din nou la cuptor cateva minute.

Se serveste sparanghelul cald cu sos din tava.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.