Sparanghel cu smantana

Printeaza

Sparanghel cu smantana din: sparanghel, smantana, faina, unt.

Ingrediente:Sparanghel cu smantana

  • 1 kg sparanghel
  • 200 ml smântână
  • o linguriţă faină
  • o lingură unt

 

Mod de preparare:

Se fierbe sparanghelul, se scurge, se alege partea fragedă de la vârf, se pune într-o cratiţă şi peste el se toarnă smântână amestecată cu faină. Se adaugă unt.

Se lasă să dea în două-trei clocote.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.