Sparanghel cu rosii cherry

Printeaza

Sparanghel cu rosii cherry din: sparanghel, rosii cherry, marar, ulei, otet, sare, piper, salata.

Ingrediente:Sparanghel cu rosii cherry

  • 600 g sparanghel sălbatic
  • 200 g roşii cherry
  • 1 legătură de mărar
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 3 linguri de oţet de vin alb
  • sare
  • piper
  • 4 frunze mari de salată

 

 

Mod de preparare:

Se spală sparanghelul sălbatic, se taie capetele, după care firul se taie în bucăţi de 3 cm lungime. Se taie roşiile chrry în jumătăţi. Se spală mărarul, se usucă şi se toacă mărunt.

Bucăţile de sparanghel se fierb circa 6 minuteîn apă clocotită cu sare, după care se lasă la scurs într-o strecurătoare. Sparanghelul se amestecă apoi cu roşiile într-un bol.

Se amestecă cele dodă legume împreună cu ulei şi oţet şi se asezonează cu sare şi piper. Se toarnă peste legume sosul de salată, apoi se încorporează şi mărarul. Se spală frunzele decalată, se usucă şi se aşează pe farfurii.

Pe frunze se aranjează apoi salata.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Eu as pune si ceva picant 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.